'KARANLIĞA IŞIK TUT' BİR ETWINNING PROJESİ

Mavi sınıf öğle grubu öğretmeni Emine Kübra Balcı ve öğrencileri Ekim ayı itibariyle 'Karanlığa Işık Tut' eTwining projesinin çalışmalarına başladılar.

İnsanlar, hiçbir bilgiye sahip olmadan doğar. Yaşamı boyunca birçok bilgi öğrenir. Başarının sırrı da okumaktır. Okulda olduğu kadar hayatta da başarının en önde gelen şartlarından biri yine okumaktır . Okumak; Uygar bir topluma kavuşmamızı ,akıl ve fikir dünyamızı genişletmemizi, bilimin bize sunduğu imkanlardan en iyi şekilde faydalanmamızı sağlar. Bu proje ile öğrencilerimizde küçük yaşta okumaya ve öğrenmeye ilgi uyandırmak, kitap sevgisi ve okuma alışkanlığı kazandırmak , Türkçeyi doğru ve etkili kullanmak için; tekerlemelerin, masalların, okuma köşelerinin, dramaların yer aldığı bir çok etkinliği barındıran "Karanlığa ışık tut" isimli kitap okuma projesini geliştirdik. Özellikle son yıllarda teknoloji bağımlısı yetişkin ve çocuk sayısı artış göstermekte ailece geçirilen kaliteli zaman aralığı her geçen gün biraz daha azalmaktadır. Geliştirilen bu proje ile ailelerin de sürece dahil edilmesi sağlanacaktır.

15-12-2021

Etiketler :etwinning,